Ga naar de inhoud

Veilige Bron

0546 – 221205

Dagbesteding

Wij bieden dagbesteding gericht op de persoon. En we gaan samen kijken naar de mogelijk heden voor deze persoon. Voor ons ben jij belangrijk! En zijn we blij dat jij onze nieuwe collega word.

Wij bieden dagbesteding op arbeidsmatige basis aan. Dat wil zeggen dat wij druk bezig zijn met arbeid gerichte activiteiten en werkzaamheden. denk hierbij aan; helpen bij de stratenmakers, werken in een dierenwinkel, ondersteunen bij een sleutelservice en nog meer veel meer.

Natuurlijk is er bij ons ook tijd om spelletjes te doen, en andere creatieve bezigheden. Wij staan ook open voor ontspanning. Denk hier bij aan: koken, bakken en handvaardigheid

Vind jij het nou leuk om in een echte winkel aan het werk te zijn? Of heb je iets anders spannends in gedachten? Wij hebben veel contacten en gebruiken deze natuurlijk om jou op de plek te krijgen waar jij graag wil zijn. Samen met onze locatie begeleider gaan we opzoek naar een perfecte plek waar je zo prettig mogelijk kan werken of bezig zijn. Een droombaan zoals wij dat noemen. 

Wij hebben genoeg professionals om je te kunnen ondersteunen, en altijd iemand waar je op terug kunt vallen. Altijd in een ongedwongen sfeer.